2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült, mikor jöhet a havazás

Hirdetés

Kiderült, mikor jöhet a havazás

Szerda reggel a pára és a köd gyorsan feloszlik, majd a napsütésé lesz a főszerep. Túlnyomóan napos, száraz időre számíthatunk. A szél is többnyire mérsékelt marad, csak estétől élénkülhet meg Sopronnál − derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

szerda

Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Este továbbra is derült időre kell számítani, azonban az éjszaka második felétől dél felől terjeszkedni kezd az alacsony szintű rétegfelhőzet. Emellett párás lesz a levegő, főleg a délnyugati és északkeleti megyékben köd is képződik. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, csak Sopronnál élénkülhet meg időnként a szél.

Késő estére általában mínusz 4 és plusz 1 fok közé csökken a hőmérséklet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet pedig mínusz 1 és mínusz 6 fok között valószínű. A fagyzugokban ennél akár hidegebb is lehet.

Hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint kritériumoknak megfelelő veszélyes időjárási jelenség nem várható Magyarország területén. Reggel kisebb foltokban előfordulhat sűrű, zúzmarás köd, de délelőtt gyorsan javulnak a látási viszonyok.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/24/idojaras-elorejelzes-meteorologia-osz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

Túlélésre rendezkedtek be egyes szociális intézmények

A probléma különösen súlyosan érintheti a hátrányosabb helyzetű térségeket, írta a Napi.hu. A szegényebb járásokban …