2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült, mennyire biztonságosak az iskolaszerek

Hirdetés

Kiderült, mennyire biztonságosak az iskolaszerek

Az iskolaszerek mind biztonságosak, a fogyasztóvédelmi hatóság nem talált „jogsértő terméket” a közelmúltban lezárult vizsgálatai alatt – közölte az Igazságügyi Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára szerdán Debrecenben.

Kupecki Nóra a nagyerdei Aquaticum strandon tartott sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy az iskolaszerek után lezárult a strandok és aquaparkok fogyasztóvédelmi vizsgálata is, amelyben 178 helyszínen 937 eszközt – csúszdákat, vízibicikliket, ugrálóvárakat – vizsgáltak.

Hozzátette: súlyos jogsértést sehol nem tártak fel, a hármas skálán legalacsonyabb biztonsági besorolású eszközök 11 százalékánál találtak valamilyen kifogást, ez az arány egy éve még 13 százalék volt. Elmondta, hogy a vendéglátóhelyek fogyasztóvédelmi ellenőrzése még folyamatban van, az eddigi adatok szerint „34 százalék a kifogásolási arány”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/17/iskolaszerek-fogyasztovedelem-biztonsagos-igazsagugyi-miniszterium/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Újpesten, a 12-es egyéni választókerületben Maholányi Zsolt (DK–LMP–Momentum–MSZP–Párbeszéd–UPK Újpestiek Közössége) nyerte az időközi önkormányzati választást 50,9 százalékos …