2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült, kik nézik a köztévét

Hirdetés

Kiderült, kik nézik a köztévét

A Republikon Intézet a Bige László által a Závecz Researchtől megrendelt nagymintás, ötezer fős reprezentatív közvélemény-kutatás adatait felhasználva elemezte a magyar társadalom médiafogyasztási szokásait – írja a Magyar Narancs. A lakosság nagyobb része továbbra is televízióból tájékozódik, önbevallás alapján az RTL Klub hírműsorai a legnézettebbek, a második helyen a TV2 áll.

A válaszadók kevesebb mint fele, 46 százaléka közölte, hogy legalább heti egyszer követi a közmédia hírműsorait, ezzel közelebb állnak az ATV-hez, mint a két nagy kereskedelmi csatornához.

A megkérdezettek 56 százaléka olvas híreket az interneten, az Origo, a 24.hu és az Index a leglátogatottabb híroldalak, az élmezőnyben van a 444, a HVG, a Blikk és a Telex is.

Az adatfelvétel februárban történt, a DKT széles körben elfogadott mérései akkor azt mutatták, hogy az Index nyerte a látogatottsági versenyt.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/kiderult-hogy-kik-nezik-a-koztevet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Két motoros halt szörnyet Böhönyénél és Celldömölknél

Böhönyénél egy pótkocsis traktorral, Celldömölknél egy személyautóval ütköző motoros halt meg hétfőn – adta hírül a BalesetInfó. A …