2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült, ki lehetett a kémprogrammal megfigyelt városvezető

Hirdetés

Kiderült, ki lehetett a kémprogrammal megfigyelt városvezető

Gémesi György gödöllői polgármester, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke, korábbi országgyűlési képviselő telefonszáma is szerepel abban a most kiszivárgott nemzetközi adatbázisban, amely azt mutatja, hogy az NSO nevű izraeli kémszoftvercég ügyfelei milyen telefonszámokat választottak ki megfigyelések célpontjának – írja a Direkt36.

A több mint ötvenezer telefonszámot tartalmazó adatbázishoz a Forbidden Stories (FS) nevű tényfeltáró újságírói hálózat és az Amnesty International (AI) jogvédő szervezet jutott hozzá közösen, majd az FS vezetésével közösen elemezte ezeket az adatokat egy 17 szerkesztőségből álló nemzetközi újságírói csapat.

A kiszivárgott adatok szerint Gémesi György mobiltelefonjának célpontként való kiválasztása 2018 végén történt. Abban az évben a polgármesterhez és a vele egy házban, de külön lakrészben élő fiához is betörtek. A zárakat feltörték, kiforgatták a fiókokat, az iratok szanaszét hevertek a földön – írja a lap.

Gémesi Györgyöt elmondása szerint évek óta zaklatják, fenyegetik, és a gyanúja szerint a magyar titkosszolgálatok megfigyelik. A támadások szerinte azután sokasodtak meg, hogy több másik polgármesterrel megpróbált egy új, a Fidesztől független jobboldali pártot felfuttatni.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/19/gemesi-gyorgy-forbidden-stories-lehallgatas-megfigyeles-pegasus-kemprogram-izrael-nemzetkozi-adatbazis/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …