2021. április 18., vasárnapMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
2021.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kiderült ki az év Covid orvosa

Hirdetés

Kiderült ki az év Covid orvosa

Az év Covid orvosa elismerést dr. Orbán Zoltán, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház főorvosa kapta a Magyar Kórház Szövetség által indított online szavazáson – írta a heol.hu. Az érdekképviselet és a Duna Bonum Alapítvány akciójában betegektől, hozzátartozóktól, kórházi dolgozóktól várták a szavazatokat 2021. február 22. és március 12. között emellett a Az év Covid szakdolgozója és Az év nem ágymelletti Covid dolgozója elismerésre jelöltekre is. 

A díjakkal a Covid-ellátásban dolgozók áldozatos munkáját szerették volna elismerni. Országosan 95 egészségügyi dolgozót díjaztak jelentős pénzösszeggel.

A Bugát Pál Kórház kifejezetten jól szerepelt, mivel Az év nem ágymelletti Covid dolgozója címet  Kazsu Gál Katalin, a  kórház titkárság munkatársa kapta a beérkezett szavazatok alapján.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/kiderult-ki-az-ev-covid-orvosa/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Az öt nemzeti egészségügyi program mellé célszerű egy hatodik, járványellenes programot is kidolgozni – mondta …