2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ki lesz Toroczkai László utódja?

Hirdetés

Ki lesz Toroczkai László utódja?

Toroczkai Lászlót a 2013. december 15-én tartott időközin Ásotthalom polgármesterévé választották, 2014-ben és 2019-ben újrázott. A Mi Hazánk Mozgalom – a Jobbikból kiszakadva – 2018 nyarán bontott zászlót, a 2022-es országgyűlési választásokon 5,88 százalékos listás eredménnyel jutottak a parlamentbe, Toroczkai Lászlóból országgyűlési képviselő és egyben frakcióvezető lett, így távoznia kellett Ásotthalom éléről.

Az időközi polgármester-választást augusztus 7-én, vasárnap tartják. Az indulók:

  • Bardócz Csaba (független)
  • Greller Zsuzsanna (független)
  • Magyar Gábor (Magyar Kétfarkú Kutya Párt)
  • Papp Renáta (független)
  • Szatler Tatjána (Megoldás Mozgalom)

A Mi Hazánk Mozgalom kedden jelentette be, hogy kit támogatnak:

A hétvégén sorra kerülő ásotthalmi időközi polgármester-választáson a Mi Hazánk Mozgalom a jelenleg még független alpolgármestert, Papp Renátát támogatja. A Mi Hazánk Mozgalom által megkezdett program további megvalósítását, a jelöltek közül, kizárólag vele tudjuk a jövőben a településen elképzelni.

Hirdetés

Lázár János is beszállt a kampányba Mártélyon

Putz Anita mártélyi polgármester az április 3-i választások után arról írt Facebook-oldalán, hogy „sikertelenül hívott egy aktivista már a választás éjszakáján a nyertes oldalról, de azóta többször is, és végül a mártélyi családi házunkhoz is elment. Édesanyám mobilját elkérve személyesen is át tudta adni az üzenetet”, ami a településvezető szerint így nézett ki:

Álljak fel, míg méltósággal megtehetem. Hamarosan kezdődik a teljes lejáratás, megaláztatás, és akár sokkal rosszabb is. Nyert a kormányzó párt, nekem mennem kell.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/06/idokozi-valasztas-asotthalom-toroczkai-laszlo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Exlex állapot a Jobbikban

A cikkben kifejtik, hogy a Bíróság.hun megtalálható adatok szerint Gyöngyösi Márton még a Jobbik alelnöke, …