2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két új gyógyító eljárást vezet be a Korányi

Hirdetés

Két új gyógyító eljárást vezet be a Korányi

Két új gyógyító eljárást vezet be az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet (OKPI): az egyik a légzési nehézségben szenvedők intenzív osztályos ellátásával, a másik a daganatok mikrohullámmal történő elpusztításával kapcsolatos – közölte az intézet csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, a két új, fejlett gyógyító eljárást – az extrakorporális membránoxigenizációt (ECMO) és a mikrohullámú tumorabláció (MWA) – regensburgi partnerintézményük gyakorlati tapasztalataira építve tervezik bevezetni. A fejlesztésre az OKPI közel 300 millió forint európai uniós forrást nyert el.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/08/egeszsegugy-korhaz-orszagos-koranyi-pulmonologiai-intezet-gyogyitas-gyogyito-eljaras-legzesi-nehezseg-daganatos-betegseg/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …