2023. június 8., csütörtökMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.08. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két rendőrre is rátámadt egy gyilkosság miatt elítélt férfi Budapest közelében

Hirdetés

Két rendőrre is rátámadt egy gyilkosság miatt elítélt férfi Budapest közelében

Egy Pest vármegyei településen található parkban május 9-én hajnalban a rendőrök igazoltattak egy padon ülő férfit. Előbb megpróbálta kivonni magát az igazoltatás alól, majd ugyan bediktálta az adatait, de közölte velük, hogy össze fogja törni a rendőrautót.

Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt hallgatta ki a férfi. Mint kiderült, mindösze három héttel szabadult az emberölés és hivatalos személy elleni erőszak miatt kiszabott büntetéséből. A kihallgatás után a férfit őrizetbe vették. Az ügyészek a férfi előéletét tekintve, illetve a szökés, rejtőzködés elkerülése érdekében javasolták a letartóztatását.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230511-kovel-dobalta-a-rendoroket-egy-bortonviselt-bunozo-pest-varmegyeben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alapjogokért Központ: Az igazság az, hogy a béke jobb, mint a háború

A főigazgató az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös eseményén emlékeztetett Jean-Claude Juncker mondatára, …