2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két régi gyilkosságról is kiderült az igazság

Hirdetés

Két régi gyilkosságról is kiderült az igazság

A rendőrség felderített egy 12 és egy 16 évvel ezelőtt elkövetett gyilkosságot. Az ügyek részleteiről sajtótájékoztatón és a Police.hu-n is beszámoltak.

A 2004-es eset áldozata egy újszülött volt a Pest megyei Péteriben, testét guberálók találták meg nejlonzacskóba csomagolva a szemétbánya egy lecsupaszított részén. A nyomozás során kiderült, hogy az életképes, fiú újszülött halálát magára hagyás, kihűlés és részben fulladás okozta. Anyját hiába keresték, nem találták meg, és a bűncselekményről sem tudtak meg többet, ezért a nyomozást akkor felfüggesztették. Az azóta keletkezett dokumentumokat idén újra átnézték, így bukkantak a jelenleg 58 éves S. József nyomára. A gyanú szerint a férfi hagyta sorsára az egészséges csecsemőt egy szemétbányában. A monori biztonsági őrt elfogták, mindent tagadott.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/06/23/rendorseg_gyilkossag_nyomozas_tuzeset_emberoles/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az egyik baloldali propagandalap újságírójának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora

A HírTV kiderítette, hogy a baloldali propagandalap, a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje …