2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két kórházban sem látták el a törött combú kisbabát

Hirdetés

Két kórházban sem látták el a törött combú kisbabát

Hihetetlen tortúrát jártak végig annak a kisbabának a szülei, akit két kórházban sem akartak ellátni. A baba a röntgengépig sem jutott el.

Az apa elmondása alapján csak másfél méterre voltak a feleségével a gyerekektől, amikor a hétéves lánya és a tíz hónapos fia kétségbeesetten sírni kezdtek. Az idősebb gyerek zokogva mondta el szüleinek, hogy elvesztette az egyensúlyát és ráesett kistestvérére. 

Az eset tavaly december 12-én történt a Pest megyei Valkón élő Galsa Péter családjában. A család azonnal mentőt hívott és az esetkocsival együtt egy gyermekorvos is kijött hozzájuk.

A kisfiút az édesanyával együtt bevitték a János Kórházba, azonban egy kis idő múlva a felesége azzal hívta, hogy induljon értük, mert nem fogadják őket a kórházban és a síró babával egy sötét folyosón várakozik.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/01/14/combcsonttores-kisbaba-janos-korhaz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

444: A végrehajtói kar elnöke bosszúhadjáratot indított egy bíró ellen

444: A végrehajtói kar elnöke bosszúhadjáratot indított egy bíró ellen

A nyilvánosságra hozott leirat alapján 2021. május 25-én este nyolc előtt Völner Pál, azóta lemondott …