2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két hullámban érkeznek a zivatarok, jégeső zúdul az országra

Hirdetés

Két hullámban érkeznek a zivatarok, jégeső zúdul az országra

Szerda hajnalban erőteljes lesz a felhőképződés, a kialakuló zivataros rendszer délről észak felé vonul át hazánk felett. Helyenként felhőszakadás is előfordulhat. Legkevésbé északkeleten várható csapadék. Erős, viharos széllökések csak zivatarok környezetében lehetnek. 

Miután a zivatarrendszer elvonul, délelőtt a legtöbb helyen átmenetileg csökken a felhőzet és a csapadék esélye. A nyugati, délnyugati tájakon viszont több maradhat a felhő. Majd

délutántól ismét egyre többfelé valószínű záporok, zivatarok kialakulása felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kíséretében, melyek estére rendszerbe szerveződnek.

Hirdetés

A HungaroMet felhívja a figyelmet, hogy helyenként heves zivatarok is előfordulhatnak. A déli, délkeleti szél a zivatarokat leszámítva legfeljebb élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 33 fok között valószínű, nyugaton, délnyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel.

Szerdára több vármegyében is elsőfokú, valamint (az ország középső részén) másodfokú figyelmeztetést adtak ki zivatar és felhőszakadás veszélye miatt. 

Az Időkép azt írja, szerda […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/25/idojaras-elorejelzes-zivatar-jegeso-villamarviz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Átlátszó: A kerületi Fidesz-irodák gyűjthették a nyilatkozatokat Vitézy Dávid fellebbezéséhez

Talán senki sem gondolta volna, hogy 2024-ben Budapest történetének leghosszabb főpolgármester-választási kálváriájára kerül sor, és …