2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Két gyanúsítottja is van a méregdrága hókotrásnak

Hirdetés

Két gyanúsítottja is van a méregdrága hókotrásnak

Az azóta már megszűnt Emberi Erőforrások Minisztériumának hattérintézményének számító Türr István Képző és Kutató Intézet (TKKI) korábbi hóeltakarítási ügyében kérdezte levélben Polt Péter legfőbb ügyészt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

Az ellenzéki politikus az évek tartó nyomozás állására volt kíváncsi a hó- és síkosságmentesítés túlárazásának ügyében, január elején keltezett levelében.

Hadházy Ákos kérdésében azt írta: mi történt azóta, hogy az ügyészség a megszüntetett rendőrségi eljárás folytatását rendelte el még 2020. július 7-én? Sikerült-e azóta tisztázni a tényállást, összehasonlítani a piaci árakat és a hasonló megrendeléseket, hallgattak-e ki tanúkat, van-e gyanúsítottja az ügynek:

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/23/ugyeszseg-bunugy-hokotras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Nagy lángokkal égett egy kétemeletes társasház Győrben hétfőn hajnalban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több mint …