2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Késsel próbálta az albérlője tartozását begyűjteni

Hirdetés

Késsel próbálta az albérlője tartozását begyűjteni

Vádat emeltek az ellen a három férfi ellen, akik közül az egyik fenyegetéssel, míg a másik kettő megfélemlítéssel akart rábírni egy családfőt tartozása megadására – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

Az ügyészség beszámol róla, hogy egy férfi 2020. júliusában bérbe adta egy miskolci lakását két családnak, akik 2020. december elejére jókora lakbér és közüzemi díj tartozást halmoztak fel, ezért felkereste őket a tulaj. A tárgyalásra két férfi ismerősét is magával vitte. Csengetésükre az egyik férfi bérlő nyitott ajtót, mire a három férfi azonnal az engedélye nélkül benyomultak a lakásba oly módon, hogy az ingatlan tulajdonosa megfogta a férfi vállát, betolta a konyhába, mögötte pedig bementek a társai.

A konyhában csak a bérbeadó és a bérlő tartózkodtak, a két másik férfi megállt az előszobában. A bérbeadó és a lakó között elszámolási vita alakult ki, nem jutottak megegyezésre, mivel a bérlő tagadta a tartozásokat. A tulajdonos ettől indulatos lett, ezért a konyhaszekrény fiókjából kivett egy 12 centiméter pengehosszúságú kést, és 

azzal fenyegette meg a bérlőt, hogy amennyiben egy hónap múlva nem költöznek ki a lakásból, megöli és elássa a Bükkben.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/08/borsod-megye-foberlo-alberlo-tartozas-behajtas-kes-vademeles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor szerint Brüsszel nem védi meg a gyermekeket és a családokat

Orbán Viktor péntek este a Varsóból jelentkezett be a Facebook-oldalán, ahol kifejtette a véleményét Brüsszelről, …