2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Késelésig fajult a csapszéki összetűzés

Hirdetés

Késelésig fajult a csapszéki összetűzés

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Borsod–Abaúj–Zemplén Megyei Főügyészség egy harmincéves és egy 21 éves férfi ellen – közölte az ügyészség.

A vádlottak 2019 július végén egy délután erősen ittas állapotban gyalogosan közlekedtek Putnok belterületén. Összetalálkoztak a kerékpározó sértettel, valamint a társaságában két másik férfival, akik lovasszekéren közlekedtek. A vádlottak kötekedni kezdtek mindhármukkal, azonban ekkor még nem volt tettlegesség, mivel különböző irányba tartottak.

Később a lovasszekeres férfiak megálltak egy sörözőnél, és csatlakozott hozzájuk a sértett is. Ide érkezett meg egy idősebb férfi, aki vásárolni készült a boltban. Mindannyian beszélgettek. Az úton ebbe az irányba jött a két vádlott is, és már messziről kiabáltak a társaság felé, támadólag fellépve.

A fiatalabb vádlott a bolt elé érve, minden előzmény nélkül az idős férfit lábon rúgta, aki ettől a földre esett. Ekkor a sértett a védelmére kelt, és felelősségre vonta a vádlottat a bántalmazásért, aki ekkor viszont őrá támadt, többször megpróbálta ököllel megütni, illetve megrúgni, de a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/01/mellbe-szurta-aldozatat-megussza-felfuggesztettel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …