2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kerpel-Fronius Gábor szerint jó hír, hogy a Fidesz megengedhetőnek tartja a lehallgatást

Hirdetés

Kerpel-Fronius Gábor szerint jó hír, hogy a Fidesz megengedhetőnek tartja a lehallgatást

A Fidesz Lendvay utcai székházánál akciózott a Momentum, egy „Elvtársak, vége” feliratot tartalmazó molinót vittek a helyszínre a Pegasus-botrány apropóján. Az eseményen részt vett Orosz Anna, a Momentum alelnöke, Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes és Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja.

Orosz Anna a Facebookon közzétett videóbejegyzésben felidézte, hogy Orbán Viktor 1998-ban és 2011-ben is panaszt emelt amiatt, mert a korábbi kormányok állítólag titkosszolgálati eszközöket használtak politikai céljaik elérése érdekében.

2021-ben ott tartunk, hogy a Fidesz politikai okokból független újságírókat, gazdasági szereplőket és ellenzéki politikusokat hallgat le egy izraeli kémszoftverrel. Így az olyan kormányok cselekszenek, akik érzik, hogy nem tudják hatalmukat tisztességes módon megtartani

 – közölte. Hozzátette, a lehallgatási botrány miatt Orbán Viktornak és kormányának „azonnali hatállyal” le kell mondania.

Hirdetés

Kerpel-Fronius Gábor arról beszélt, hogy egy demokráciában „nincs nagyobb bűn annál, hogy ha egy kormány titkosszolgálati eszközökkel figyelteti meg az ellenzékét.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/21/momentum-kerpel-fronius-gabor-orosz-anna-hajnal-miklos-pegasus-botrany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 20 millió forint értékű e-bringával buktak le a szerb-magyar határon

A szerbiai vámhatóság kedden közölte, hogy a vámosok a szerb-magyar határon, a  horgosi határátkelőn hat …