2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Keresztelőt és születésnapot ünnepeltek, tömegverekedés lett belőle

Hirdetés

Keresztelőt és születésnapot ünnepeltek, tömegverekedés lett belőle

Vádat emeltek az ellen a négy Nógrád megyei férfi ellen, akik egy nagybárkányi kocsmában ünnepeltek, ahol előbb belekötöttek egy a közelben szórakozó társasságba, majd botokkal, ütésekkel és rúgásokkal igyekeztek érvényt szerezni álláspontjuknak – tájékoztat róla a Nógrád Megyei Főügyészség sajtóközleménye. 

A ügyészség beszámol róla, hogy három testvér és a sógoruk 2020. október 23-án egy keresztelőünnepség után iszogattak egy nagybárkányi kocsmában, amelytől nem messze egy másik társaság éppen születésnapot ünnepelt, melynek egyik tagja a kocsma előtt dohányzott, ezt meglátva az egyik testvér kért tőle egy cigarettát.

Azonban mivel csak az éppen szívott cigarettát kaphatta volna meg, feldühödött, szidni kezdte a férfit és megragadta a nyakát.

Hirdetés

A megtámadott férfi hazaérve elmesélte a családjának a vele történteket, akik rögtön a kocsmába siettek, és igyekeztek volna számonkérni a másik társaságot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/11/nograd-megye-nagybarkany-kocsma-unneples-verekedes-vademeles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …