2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kerékpározó kislányt gázolt Kiskunhalason a részeg sofőr, aztán harminc méteren tolta a kocsi alatt

Hirdetés

Kerékpározó kislányt gázolt Kiskunhalason a részeg sofőr, aztán harminc méteren tolta a kocsi alatt

Súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat az ellen a büntetett előéletű férfi ellen, aki 2019 decemberében Kiskunhalason autójával részegen elütött egy kerékpározó lányt, akit hosszan az autó alatt vonszolt, majd miután megállt, gyalogosan, segítségnyújtás nélkül megpróbált kereket oldani – tudatja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleménye.

A híradásból kiderül, hogy a férfi 2019. december 13-án este Kiskunhalason ittas állapotban egy személyautót vezetett éjszakai látási viszonyok mellett; a közvilágítás működött. Egy kereszteződéshez érve a jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget, és gyorsítva behajtott, így elütött egy védett utcán balról érkező kerékpáros gyermeket. A tizenhárom éves lány az úttestre esett, a sofőr autója alá került, és a részeg férfi mintegy harminc méteren át vonszolta járművével.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/31/kiskunhalas-reszeg-sofor-gazolas-kerekparos-gyermek-visszaeso-szokes-elfogas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Hódmezővásárhelyen a tram-train civilizációs átalakulást hoz: minden itteni család életét meg fogja változtatni ez a …