2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kérdésekkel provokált az újságíró, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke undorítónak nevezte

Hirdetés

Kérdésekkel provokált az újságíró, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke undorítónak nevezte

Gyalázkodó megjegyzésekkel illette az Átlátszó újságíróját Szabó István, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke és Magyari László, a Magyar Közút Zrt. Pest megyei igazgatója, jóllehet, nem közvetlenül tervezték nekiszegezni, csak éppen bekapcsolva maradt a mikrofonjuk, így az egész hallgatóság értesülhetett a közgyűlési elnök nem éppen hízelgő véleményéről.

Szeptember 16-án lakossági fórumot tartottak Gödön, ahol egy ötszáz méteres útszakasz felújításával kapcsolatban hallgatták meg a helyi lakosok véleményét, amire mintegy nyolcszázmillió forintot szánnak. A fórumon szóba került a Samsung-gyár terjeszkedése is.

Hirdetés

A Pest Megyei Közgyűlés elnöke, a kormánypárti Szabó István és a fórumot vezető Szép Tibor megyei jegyző előzetesen arra tett ígéretet, hogy az útfelújítással kapcsolatos problémák mellett „másról is lehet majd kérdezni”. A lakosok ennek megfelelően kérdeztek is volna a Samsung terjeszkedéséről és a gyár folyamatos zajszennyezésével kapcsolatban, azonban a csaknem ötórás rendezvényen már nem maradt idő ezekre. Ezért Bodnár Zsuzsa újságíró (aki egyben a helyi Göd-ÉRT Egyesület vezetője) többedmagával más témákat is felvetett, s újabb időpontot kért ezek kitárgyalására. A megyei jegyző rövid szünetet rendelt el, s ez utánra ígérte a további kérdezés lehetőségét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/29/ujsagiro-gyalazas-god-pest-megyei-kozgyules-elnok-szabo-istvan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Képtelenek voltak felkelteni egy balesetet okozó sofőrt a rendőrök, hogy megfújja a szondát

Képtelenek voltak felkelteni egy balesetet okozó sofőrt a rendőrök, hogy megfújja a szondát

Vélhetően vezetés közben elaludt az a sofőr, aki vasárnap délután az újpesti Íves utcában áttért …