2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Képzési központot hoz létre az MCC Brüsszelben

Hirdetés

Képzési központot hoz létre az MCC Brüsszelben

Orbán Balázs, a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány kuratóriumi elnöke köszöntőjében arról beszélt, hogy az MCC-nek nem titkolt célja a magyar tehetségek gondozása, így különösen sokat jelent az intézménynek, hogy minden évben ennyi tehetséges magyar fiatal tud egy helyen összegyűlni.

Hozzátette: nem számít, hogy a tehetség honnan jön, csak az számít, mire képes és mit tud kihozni a diák magából. Véleménye szerint ezen múlik, hogy mit hagyunk örökül a világnak. Orbán Balázs szerint Magyarország lassan, de biztosan tudásnagyhatalommá nőtte ki magát, amelyben nagy szerepet vállal az MCC.

Szalai Zoltán az évnyitón bejelentette, az MCC idén októberben új központot hoz létre Brüsszelben. A főigazgató kiemelte, amellett, hogy a belgiumi központ konferenciáknak, könyvbemutatóknak is otthont ad majd, a jövőben az MCC-s diákok rendszeresen járhatnak tanulmányutakra. Ez támogathatja a fiatalokat abban, hogy jobban megismerjék az európai politikai és gazdasági folyamatokat.

A főigazgató továbbá az elkövetkező időszak izgalmas programjait is ismertette, melyek közül kiemelkedő fontosságú a szeptember végén tartandó MCC Budapest Summit nemzetközi konferencia, amelyen az  orosz-ukrán háború  gazdasági következményei lesznek a középpontban.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/16/mathias-corvinus-collegium-mcc-tudas-tanulas-kepzesi-kozpont-busszel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rendőrautóval ütközött egy migránsokat rejtegető embercsempész Gencsapátinál

A 12 migráns október 2-án, a szerb-magyar határon jutott be illegálisan az országba. Itt a …