2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Képviselő nélkül maradt a DK a gödi önkormányzatban

Képviselő nélkül maradt a DK a gödi önkormányzatban

A Demokratikus Koalíciónak megszűnt a képviselete a gödi önkormányzatban, jelentette be a párt egy közleményben. A DK két gödi képviselője korábban bejelentette, hogy felfüggesztik párttagságukat. Szilágyi László képviselő azóta kilépett a pártból, Lőrincz László alpolgármester pártból való kizárása pedig a mai nappal hivatalosan megindult. A Demokratikus Koalíciónak így a továbbiakban nincs képviselete Göd Város képviselőtestületében.

A településen már régóta feszültség van a momentumos polgármester és az ellenzéki önkormányzati képviselők között, ami odáig fajult, hogy a testület felfüggesztette a polgármestert. A Pest megyei településen hónapok óta tart a feszültség az ellenzéki frakcióban. Július elején írtunk arról, hogy a város momentumos polgármestere, Balogh Csaba menesztette az alpolgármestereit, mert szerinte az alpolgármesterek nem a város érdekeit szolgálták a munkájuk során. Július 17-én aztán fegyelmi eljárást indítottak Balogh ellen, utána pedig kétszer fel is függesztették őt. 

Fülöp Zoltán (balra) és Lőrincz László (balról a második) egy gödi testületi ülésen

Fülöp Zoltán (balra) és Lőrincz László (balról a második) egy gödi testületi ülésen

Fotó: Balogh Csaba / Facebook

A két menesztett alpolgármester (az LMP-s Fülöp Zoltán és a DK-s Lőrincz László) szerint ugyanakkor ezzel Balogh felrúgta az ellenzéki megállapodást.  Ezután a testület ellenzéki tagjai és a polgármester is kölcsönösen azzal vádolták egymást, hogy összejátszanak a Fidesszel, a feszültség akkor […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/27/kepviselo_nelkul_maradt_a_dk_a_godi_onkormanyzatban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újra magyar polgármestere lehet a legnagyobb székelyföldi városnak

Újra magyar polgármestere lehet a legnagyobb székelyföldi városnak

Hogyan kell egy ilyen nagy várakozásokkal teli helyhatósági választást végigcsinálni? A stressz senkinek sem hiányzik …