2023. február 2., csütörtökMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.02. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kényszermunka miatt emeltek vádat egy házaspár ellen Nógrád vármegyében

Hirdetés

Kényszermunka miatt emeltek vádat egy házaspár ellen Nógrád vármegyében

A vádhatóság szerdán az MTI-vel közölte: a 36 éves nő és 38 éves férje 2016 körül egy közmunkaprogramban ismerte meg a lakhatási nehézségekkel küzdő 19 éves sértettet, akit otthonukba fogadtak.

A lányt később a házaspár regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapra, ahol 2019 nyarától 2020 végéig prostitúcióra ajánlották fel őt.

Az együttléteket a házaspár tagjai telefonon egyeztették le, ők határozták meg az egyes szolgáltatások tarifáját, a találkozókat pedig általában a saját házukba szervezték. A fiatal nőt − ha ellenkezett − bántalmazással és azzal is megfenyegették, hogy utcára teszik.

A főügyészség − arra az esetre, ha a vádlottak az előkészítő ülésen bűnösségüket beismerik és lemondanak a tárgyaláshoz való jogról − a feleséggel szemben 8 év 6 hónap, a férjjel szemben pedig 7 év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/18/kenyszermunka-prostitucio-nograd-megye-emberkereskedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Egy ismert kutatónő a győri lakástűz egyik áldozata

Nagy lángokkal égett egy kétemeletes társasház Győrben hétfőn hajnalban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több mint …