2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kémkedő mobilok, kötelező oltás, Schmitt Pál nyugtat

Hirdetés

Kémkedő mobilok, kötelező oltás, Schmitt Pál nyugtat

Bemutattuk a kémbotrány főszereplőjét, a Pegasus-programot, amely a világ legtökéletesebb kémeszközei, a mobilok fölött veszi át az uralmat. Méghozzá olyan eredményesen, hogy a támadónak több felhasználói jogot ad, mint a készülék tulajdonosának. Hogy miként teszi ezt, és van-e rá ellenszer, az kiderül a cikkünkből.

Már csak pár nap van hátra az olimpiáig, de az izgalmakból a célegyenesben sincs hiány. Muto Tosiro, a szervezőbizottság vezetője a koronavírus-fertőzések növekvő száma miatt nem zárta ki, hogy akár az utolsó pillanatban is lefújják a játékokat. Schmitt Pál azonban Tokióból megüzente az Indexnek, hogy mindenki nyugodjon le.

Jeff Bezos felvette a kesztyűt, és Richard Branson után ő is kiugrott az űrbe. A világ leggazdagabb emberének esetében ráadásul senki sem kérdőjelezi meg, tényleg elérte-e az űr határát a Blue Origin fedélzetén. Az Amazon alapítójának utazását itt nézheti újra.

Az Európai Bizottság közzétette második uniós szintű jogállamisági jelentését, amelyben ezúttal is komoly bírálatokat fogalmazott meg Magyarországgal szemben. Az igazságszolgáltatást, a médiát és a korrupciós helyzetet érintő kritikákból itt szemezgethet.

Hirdetés

Bár a járvány most éppen visszaszorulóban van, az ország készül a negyedik hullámra. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint az lenne a legjobb, ha bizonyos területeken dolgozók számára kötelező lenne a oltás. Erről jogalkotási javaslatot is tesz a kamara. Részletek itt!

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/20/kemkedo-mobilok-kotelezo-oltas-schmitt-pal-nyugtat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …