2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: nem várt fordulat az özvegy életében

Hirdetés

Kelenföldi gyilkos öngyilkosság: nem várt fordulat az özvegy életében

Július 31-én vasárnap volt két éve annak, hogy egy férfi kivetette magát Budapesten, egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről és éppen a kapun kilépő kétgyermekes családanyára zuhant. Erzsébet és az öngyilkos is azonnal meghalt.

Az anya a 6 hónapos Boglárkával, illetve a 3,5 éves Mártonnal indult volna sétálni. A gyerekeke félárván maradtak. A kicsinek még anyateljre volt szüksége. A közösségi hálón elterjedt hírre és felhívásra sok édesanya jelentkezett és így jutott elég táplálék a kislánynak, aki azóta szépen cseperedik, a bátyja pedig már  nagycsoportba megy az óvodába.

Gábor BKV-s buszvezető volt, de ma úszómesterként dolgozik, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy apaként helytálljon.

Az özvegy szerint jó lenne nekik egy szerető pótanyuka, bízik abban, hogy szembe jön vele a nagy Ő. Érzi azt, hogy egykori felesége is ezt szeretné.

Hirdetés

A gyerekekkel Erdélybe készülnek a nagyszülőkhöz, hogy közösen emlékezzenek meg Erzsébet haláláról egy gyászmise keretében.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220801-a-kelenfoldi-ozvegy-part-keres.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kerékpáros mentőegységek kialakításán dolgozik a mentőszolgálat

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője a lap kérdéseire közölte: a fővárosban jövő tavasszal …