2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Katonának szegődött a Brain Bar alapítója

Hirdetés

Katonának szegődött a Brain Bar alapítója

Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar jövőfesztivál alapítója és a MOME alapítványi elnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy katonának szegődött. Bejegyzésében katonai esküje olvasható:

Én, Böszörményi-Nagy Gergely tartalékos katona esküszöm, hogy Magyarországot híven szolgálom, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, az Alaptörvény és a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom. Isten engem úgy segéljen!

Bejegyzéséhez Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is hozzászólt. Azt írta: „A békéhez Te is kellesz! Gratulálok a döntésedhez!”

Hirdetés

Böszörményi-Nagy Gergely az Index […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/17/boszormenyi-nagy-gergely-tartalekos-katona-brain-bar-alapito/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …