2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Katasztrofális választási vereségük után Gyurcsány felesége árnyékkormánytagokat próbált bejelenteni – itt a névsor

Hirdetés

Katasztrofális választási vereségük után Gyurcsány felesége árnyékkormánytagokat próbált bejelenteni – itt a névsor

A Facebook-bejelentésen a ceremóniamester a bukott tévés, Kálmán Olga volt. 

Nagyon nehéz időket élünk, nagyjából ennyi volt igaz abból, amit Gyurcsányné mondott. Majd elmondta, hogy nem a háború miatt van (az egész világ, nyilván) nehéz helyzetben. A Facebook-közvetítés ezután romlott le. Többen szóvá tették a Facebookon, majd a reklamálásokat Gyurcsányék hamar eltüntették. Nehéz lenne azt állítani, hogy a nagy érdeklődést nem bírta a Facebook, a közvetítés legelején 326-an nézték Gyurcsánynét. Igaz, ez a szám később már az ezret is elhagyta…  Majd egy óra szerencsétlenkedés után kiírták, hogy újabb egy óra múlva jön a nagy bejelentés.

Nem lesz természetesen miniszter, mint ahogy a baloldali lap lelkendezett, hanem Gyurcsányék árnyékminiszternek nevezték meg. Igaz, gyakorlatilag a teljes Gyurcsány-párti frakció árnyékminiszter lesz.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220919-gyurcsanyne-bejelentes.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyarország elkötelezett haderőfejlesztési programjának folytatása mellett

A bilaterális találkozón – amely az első ilyen volt a két miniszter között – a …