2022. július 5., keddMa Sarolta, Emese napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.05. Sarolta, Emese Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Katalizátort loptak, elosztották a pénzt

Hirdetés

Katalizátort loptak, elosztották a pénzt

A Kecskeméti Járási Ügyészség vádirata szerint a három kunszentmiklósi férfihez 13 katalizátorlopás köthető 2020 decembere és tavaly április között. A legidősebb vádlott egy kivételével valamennyi lopásban részt vett, ő értékesítette a katalizátorokat és osztotta el az értük kapott pénzt. Két fiatalabb társa négy, illetve hat esetben vett részt a lopásokban – közölték.

A vádlottak általában leszakították a parkoló autók kipufogóját, majd levágták a katalizátorokat, hogy a platinát és palládiumot tartalmazó alkatrészeit értékesítsék. Az elkövetők tíz járműből összesen 810 ezer forint értékű katalizátort loptak el. Három alkalommal azonban nem jártak sikerrel, mivel kétszer megzavarták őket, egy esetben pedig nem tudták kiszerelni a katalizátort.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/20/katalizator-kecskemet-kunszentmiklos-lopas-vademeles/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hajtóvadászat: egymás után törtek be egy budapesti üzletbe – videó

Két férfi július 1-én hajnalban berúgta egy VI. kerületben lévő üzlet bejárati ajtaját, majd ellopta …