2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Katalizátorokat loptak az éj leple alatt, lebuktak a kijárási korlátozás miatt

Hirdetés

Katalizátorokat loptak az éj leple alatt, lebuktak a kijárási korlátozás miatt

A rendőrök őrizetbe vették azt a négy férfit, akik a gyanú szerint egy hónap alatt több mint tíz személygépkocsi katalizátorát lopták el – közölte a police.hu

Kedden történt este tizenegy után, hogy a rendőrök Dunaújvárosban ellenőriztek egy autót és az abban üldögélő négy fiatalt, akiket egyébként már megbírságoltak valamivel korábban, mert megszegték a kijárási tilalmat. Az igazoltatás és a jármű átvizsgálása közben az egyenruhások egy levágott katalizátort találtak, meg néhány eszközt, amelyekkel azt le lehet szerelni a járműről. 

Ahogy telt az idő, kiderült, hogy az autóban levők közül hárman nem sokkal korábban Dunaújvárosban, a Weiner Tibor körúton parkolt autó katalizátorát levágták és elrakták, miközben negyedik társuk a közelben a kocsiban ült, hogy figyelje, hogy társai nyugodtan tudjanak munkálkodni.  

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/19/dunaujvaros_katalizator_lopas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

Elvitték a skandináv lottó főnyereményét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 25-én megtartott 48. heti skandináv lottó sorsoláson az …