2020. december 6., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.06. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kásler beoltatja magát, ha lesz orosz vagy kínai vakcina

Hirdetés

Kásler beoltatja magát, ha lesz orosz vagy kínai vakcina

Az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós kész beoltatni magát a nyilvánosság előtt az orosz vagy a kínai vakcinával is, amennyiben rendelkezésre fog állni.

A miniszter hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában válaszolt a jobbikos Lukács László György képviselőnek, aki a védekezésről és a koronavírus elleni vakcináról kérdezte. Szerinte ugyanis az orosz és a kínai vakcina körül több kérdés is felmerül, mivel áttekinthetetlen a klinikai és a tesztelési fázisuk – írja az ATV honlapja.

Lukács ezt követően sem kertelt, tudni akarta, hogy Kásler – mint orvos – be fogja-e adatni magának a nyilvánosság előtt az orosz vagy kínai oltást. 

Hirdetés

Természetesen. A megfelelőt magamnak beadatom, és képviselő úrnak is javaslom

– hangzott Kásler Miklós válasza. Az EMMI minisztere szerint Magyarország világhatalom az oltásokban, hiszen egyetlen más ország sincs, ahol tizenháromféle vakcina van, azonban az nem lesz kötelező senki számára sem, hiszen szabad országban élünk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/09/kasler_beoltatja_magat_ha_lesz_orosz_vagy_kinai_vakcina/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Érd LMP-s alpolgármestere lesz a DK-s Bősz Anett kihívója

Érd LMP-s alpolgármestere lesz a DK-s Bősz Anett kihívója

Bősz Anett, a liberálisok elnöke lesz a Demokratikus Koalíció jelöltje Pest megye 1-es számú körzetében a …