2023. június 9., péntekMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.09. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kárpátaljai menekültek zaklatják a fiatal lányokat Kerepesen

Hirdetés

Kárpátaljai menekültek zaklatják a fiatal lányokat Kerepesen

Gyuricza László, Kerepes polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy a befogadott kárpátaljai férfiak fiatal lányokat követtek és zaklattak a településen. A lányok sírva menekültek el előlük.

Közölte azt is, hogy két bejelentést kapott a helyi munkásszállóról, hogy az ottani kárpátaljai emberek szombaton és szerda este két fiatal lányt vegzáltak. Az egyik 16, a másik 22 éves. A polgármester azt mondta: ezentúl zéró toleranciával kezeli az ilyen eseteket.

„Lehet menni csecsenekkel keménykedni”

Gyuricza László beszélt a sértettek szüleivel, majd személyesen látogatott el a problémás családokhoz, és határozottan közölte velük, hogy ez nem elfogadható tovább.

Egy légyzümmögést sem akarok hallani. Nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy nem tudnak viselkedni. Nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy a kerepesi fiatal lányokat zaklatják. Mit képzelnek maguk, hogy így viselkednek itt? Lehet menni csecsenekkel keménykedni. Becsüljék meg, hogy befogadtuk ide magukat. Nem szégyellik magukat?

Hirdetés

– szólalt fel a polgármester.

Mindemellett a rendőröknek is eligazítást tartott, akiktől egy „erős, demonstratív mozgást” kért a városon belül. Hozzátette: a cél a lakosság szubjektív biztonságérzetének a javítása. 

Tisztában vagyok azzal, hogy jogvédők hadserege védi a normalitást tipró embereket! Tisztában vagyok azzal, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/23/kerepes-gyuricza-laszlo-karpatalja-menekultek-ukrajna-zaklatas-lanyok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alapjogokért Központ: Az igazság az, hogy a béke jobb, mint a háború

A főigazgató az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös eseményén emlékeztetett Jean-Claude Juncker mondatára, …