2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsonyék miatt megbénult teljes Buda közlekedése

Hirdetés

Karácsonyék miatt megbénult teljes Buda közlekedése

A szokásos menetidő legalább a kétszeresére nőtt, a reggeli csúcsban több kilométeres kocsisorok kígyóztak a budai utcákon, a kerülő utakon. Az M1 tudósítója arról számolt be, hogy a Döbrentei téren folyamatos a dudaszó, a kocsisor pedig egészen a Szabadság hídig ér. A korlátozás két hónapig lesz érvényben, tehát egész nyárra megnehezítették a fővárosi autós közlekedést.

Az autósok a Halász utcától az Alagút utca-Attila út-Krisztina körút felé, vagy a Fő utca-Lánchíd utca-Krisztina körút útvonalon tudnak kerülni. Az Óbuda felől az Árpád fejedelem útján érkezők a Halász utcai felhajtó szűk kapacitása miatt a Margit hídnál sem tudnak majd lehajtani déli irányba az alsó rakpartra. A BKK szerint a teherforgalomnak érdemes az Árpád híd-Hungária-gyűrű–Rákóczi híd útvonalat használnia.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220621-folyamatos-dudalas-es-kocsisor-megbenult-buda-kozlekedese.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …