2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely várja Anonymust a fővárosi vizsgálóbizottság elé

Hirdetés

Karácsony Gergely várja Anonymust a fővárosi vizsgálóbizottság elé

„Tisztelt Anonymus úr, kedves Antal!” – kezdte bejegyzését Karácsony Gergely azt sugallva, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője állhat a közzétett hangfelvételek mögött, majd így folytatta:

Nagyra értékelem szavait, amelyek szerint segíteni kívánja a fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, annak kiderítését, hogy általam ismeretlen NER-es figurák és Putyin-közeli, kormány által is támogatott oligarchák milyen alapon beszélnek a fővárosi vagyongazdálkodást érintő ügyekről, mi köze ennek a világszerte tapasztalt jelenséghez, hogy az orosz titkosszolgálat a maga kompromat-módszereivel igyekszik beavatkozni a választásokba.

A főpolgármester bejegyzésében arra az Anonymus-maszkos alak által közzétett hangfelvételre reagált, amelyben Gansperger Gyula, – akit korábban Bajnai Gordon régi harcostársának, nevezett, mondván, több van közöttük, mint barátság – egy ötmilliárd forint értékű fővárosi ingatlan eladásáról tárgyalt, és elmondta, hogyan írtak ki direkt az ő cégére egy pályázatot a fővárosnál, hogy biztosan megszerezhesse a telket. A felvételen az is elhangzott, hogy mindezért 10 százalék jutalékot kell fizetni.

Karácsony Gergely pénteki bejegyzése szerint viszont, ha Anonymus valóban segíteni kívánja a fővárosi vizsgálóbizottság munkáját, azt a következőképpen teheti meg:

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/26/karacsony-gergely-varja-anonymust-a-fovarosi-vizsgalobizottsag-ele/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …