2022. október 6., csütörtökMa Renáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
2022.10.06. Renáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 423,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 436,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely szerint nem csúszik a 3-as metró átadása

Hirdetés

Karácsony Gergely szerint nem csúszik a 3-as metró átadása

Karácsony Gergely azt írja a posztjában, hogy „tegnap szinte a teljes médiát végigjárta egy félreértésen alapuló hír a csúszásról”, pedig a valóságban az M3 metróvonal felújítása pontosan az ütemterv szerint halad. 

Tegnap szinte a teljes médiát végigjárta egy félreértésen alapuló hír a csúszásról, pedig a valóság az, hogy az M3 metróvonal felújítása ütemterv szerint halad. A helyzet semmit nem változott az elmúlt időszakban: jövő év tavaszán adható át az utasforgalomnak az M3 teljes szakasza. De a BKV-nál abban bíznak, hogy néhány állomást még a tervezettnél hamarabb is sikerül átadni az utasoknak

– írja a főpolgármester posztja, amelyben azt is hozzáteszi, várhatóan 2023 januárjában megnyílik az utasok előtt a Ferenciek tere és a Deák Ferenc tér is, így a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között már metróval közlekedhetnének az utasok. 

„2023 márciusában átadnák az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/21/karacsony-gergely-m3-metro-felujitas-utemterv-csuszas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fergeteges James Bond filmzenei koncert várható az Arénában

A The Best of Bond Symphonic koncertshow a Csimborasszó Production és a Budapesti Operettszínház közös …