2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Naponta 368 óra időmegtakarítást jelent a dugó nélküli Lánchíd

Hirdetés

Karácsony Gergely: Naponta 368 óra időmegtakarítást jelent a dugó nélküli Lánchíd

Gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a dugó nélküli Lánchídon – állítja legújabb Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely.

A főpolgármester felhívta rá a figyelmet, hogy a mostani tesztidőszak eddigi eredményei azt igazolják, hogy jól működik az új forgalmi rend. A lánchídi buszokon utazó napi több mint 12 ezer ember egy nap alatt összesen 368 órával kevesebb időt kell hogy eltöltsön utazással.

Példaként említette, hogy a Krisztina térről a József nádor térig a felújítás kezdete előtt átlagosan több mint 8 percig tartott az út. Ugyanezt az utat ma három perccel gyorsabban, alig több mint 5 perc alatt teszik meg a buszok.

Hirdetés

A közlekedés nemcsak gyorsabb, hanem kiszámíthatóbb is lett. A buszok korábban rendszeresen dugóban araszoltak a hídon és környezetében, ez pedig mindenkinek rossz volt, függetlenül attól, hogy éppen autóban vagy buszban ülve ragadt be a két part közé.

A Lánchíd forgalmát a BKK a továbbiakban is vizsgálni fogja, hogy a budapestiek megalapozottan formálhassanak véleményt a híd végleges forgalmi rendjéről.

Kellenek autók a Lánchídra?

Korábban már az Index is foglalkozott a témával, hogy milyen politikai harcok dúlnak a Lánchíd körül. Két táborra oszlanak a felek, a kék sarokban a Karácsony Gergely vezette főváros, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/02/budapest-lanchid-autos-forgalom-kozlekedes-karacsony-gergely-fovarosi-onkormanyzat-kormany-dugo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Megjöttek a magyarok!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230322-orban-viktor-megerkeztek-a-magyarok.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …