2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Megvan rá a mód, hogy ne épüljön meg a Fudan Egyetem

Hirdetés

Karácsony Gergely: Megvan rá a mód, hogy ne épüljön meg a Fudan Egyetem

A jogi helyzetet úgy értelmezzük, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat, illetve a Fővárosi Közgyűlés tud olyan népszavazást kiírni, amely valóban meg tudja akadályozni a Fudan Egyetem megépítését, amellyel kapcsolatosan sokkal több a kérdés, mint a válasz – fogalmaz Karácsony Gergely legújabb Facebook-videójában. A főpolgármester és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester közös videóban utasította el, hogy ide hozzák a kínai egyetemet. 

A főpolgármester megjegyzi azt is, hogy mivel a kormány továbbra is titkolózik, erős a gyanú, hogy van is mit titkolni, mivel ha egy szuper dolog lenne, és a közérdeket szolgálná az egyetem idehozatala, akkor a részleteket nem titkos dokumentumokból kellene kisilabizálni. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/27/karacsony-gergely-fudan-kampusz/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva elutasította az Esterházy Magánalapítvány keresetét az Esterházy-kincsek tulajdonjogáért indított perben …