2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely megszorításokra készül

Karácsony Gergely megszorításokra készül

A frakcióvezető közölte: Karácsony Gergely elköltötte azt a 214 milliárd forintot, amelyet Tarlós István korábbi főpolgármester és a Fidesz-KDNP „hagyott itt neki a kasszában” és felélte azt a több mint 200 milliárd forinttal nagyobb adótöbbletet és adóbevételt, amelyet az elmúlt négy évben beszedett.

„Ennek következtében kiürült a kassza” – mondta Wintermantel Zsolt, aki úgy látja, hogy Karácsony Gergely most megszorításokra készül.

Véleménye szerint sokkal helyesebb lenne megkérdezni a budapestieket, jónak tartják-e, hogy Karácsony Gergely utasítására nem kötötték meg a reklámfelületek hasznosításával kapcsolatos szerződéseket, amivel elmondása szerint eddig

 

több mint 3 milliárd forintos kárt okoztak Budapestnek.  

Úgy folytatta: arról is meg kellene kérdezni a fővárosiakat, helyesnek tartják-e azt a döntést, hogy a főpolgármester egy évre leállította a Lánchíd felújítását, valamint kisebb műszaki tartalommal, később, és ötmilliárd forinttal drágábban készül el a Lánchíd, illetve hogy elhúzódott a 3-as metró felújítása, ami több mint tízmilliárd forintos többletköltséget jelentett a városnak.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230421-karacsony-gergely-megszoritasok-budapest-itthon.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti …