2021. május 17., hétfőMa Paszkál napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.05.17. Paszkál Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Magyarország elárulása a kormány helyreállítási terve

Hirdetés

Karácsony Gergely: Magyarország elárulása a kormány helyreállítási terve

A kormány eddig megismert helyreállítási terve a betonról, és nem az emberekről, a kevesekről, és nem a többségről, az oligarchák gazdagodásáról és nem a megélhetési problémák kezeléséről szól − írja közösségi oldalán Karácsony Gergely. A főpolgármester úgy látja, Orbán Viktor szerint nincs mit megbeszélni a helyreállítási tervről.

Közben Gulyás miniszter minapi nyilatkozata olvasható úgy is: a kormány kész lemondani ennek a 6000 milliárdnak a nagyobbik részéről, csak a vissza nem térítendő támogatásra nyújtana be tervet, vagyis több mint 3300 milliárd forinttól megfosztaná az országot.

Szerinte „az a helyreállítási terv, amit az Orbán-kormány eddig bemutatott, megint a kiváltságos kevesek 1 százalékának gazdagodását szolgálja a 99 százalék támogatása helyett”. A tervet a főpolgármester „kontármunkaként” jellemezte, az pedig ahogy az államadósságra hivatkozva 3300 milliárd forinttól fosztaná meg a magyarokat, egyenesen „közbotrány” és „a pofátlanság csúcsa”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/25/karacsony-gergely-helyreallitasi-alap-gulyas-gergely-orban-viktor-europai-unio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sűríti balatoni járatait a MÁV

Sűríti balatoni járatait a MÁV

A MÁV-Start már nemcsak a vakáció idején, hanem előtte egy hónappal sűríti a Balaton partjára …