2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Külön indulunk Márki-Zay Péterrel

Hirdetés

Karácsony Gergely: Külön indulunk Márki-Zay Péterrel

Délután 18 órától tárgyalt egymással a budapesti városházán Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely. Az ATV a helyszínen a megbeszélést követően elérte Márki-Zay Pétert, aki azt mondta, hogy a közvélemény-kutatási adatokat egyeztették. Abban egyetértettek, hogy jövő tavasszal kormányváltás kell, de arról nem született döntés, hogy Márki-Zay Péter visszalépne Karácsony Gergely javára, sem arról, hogy ugyanez megtörténne fordítva. 

Karácsony Gergely közösségi oldalán azt írta:

Elmondtam Márki-Zay Péternek: Magyarország újraegyesítésének programjához, a szociális és zöld fordulathoz hívok szövetségeseket. Hatalomtechnikai alkudozások, egymásnak ellentmondó közvélemény-kutatások nem számítanak akkor, amikor Magyarország jövője a tét.

Úgy fogalmazott, Márki-Zay Péter hónapok óta azt hangoztatja, hogy visszalép az előválasztás második fordulójában, most azonban ennek pont az ellenkezőjére jutott. Szavai szerint most külön indulnak a második fordulóban.

Hirdetés

„Mindketten elkötelezettek vagyunk az ellenzéki egység megőrzése és megerősítése mellett” – zárta a bejegyzését a főpolgármester.

 Jelen állás szerint a miniszterelnök-jelölti előválasztás második fordulójában három név szerepel majd a szavazólapokon.

A Párbeszéd, az MSZP és az LMP támogatásával induló főpolgármester és a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje között már napok óta megy az egyeztetés arról, hogy ha összefognak az ellenzéki előválasztás második fordulójában, ki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/06/karacsony-gergely-marki-zay-peter-elovalasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Policie – olvasható a rendőrautókon és az egyenruhákon, és az a plusz i betű nem …