2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely induló felnőttképzést jelentett be

Hirdetés

Karácsony Gergely induló felnőttképzést jelentett be

Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-oldalán jelentette be, hogy akkreditált felnőttképzés indul Városkormányzási Akadémia néven.

„A város összetett rendszer, így az irányítása is összetett ismereteket és készségeket igényel. A Fővárosi Önkormányzat által létrehozott akadémia ingyenes képzése nemcsak Budapestről szól, hanem általában a városokról, ezért az ország bármely pontjáról várja a jelentkezőket” – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

A Budapesti Művelődési Központ leírása szerint szó lesz a helyi önkormányzás alkotmányos, jogi alapjairól, az önkormányzatok pénzügyi és gazdálkodási kereteiről, a nyitott városkormányzásról, valamit a városlakók bevonásának lehetőségeiről és az okosváros-koncepciókról.

A résztvevők emellett előadásokat hallhatnak a fenntartható, zöld, befogadó településfejlesztés modelljeiről, ezek fenntarthatóságáról, a városüzemeltetésről, illetve az uniós városfejlesztési politikákról és támogatási rendszerekről.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/09/karacsony-gergely-budapest-varosfejlesztes-kepzes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Megjöttek a magyarok!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230322-orban-viktor-megerkeztek-a-magyarok.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …