2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Az első győzelem már megvan

Hirdetés

Karácsony Gergely: Az első győzelem már megvan

Ismét bebizonyosodott: a közösség ereje meghátrálásra kényszeríti még Európa legerőszakosabb, legcinikusabb, legönzőbb kormányát is − írta Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán közzétett bejegyzésében. Szerinte az első győzelem már megvan, ami nem a politikusoké, hanem a polgároké.

A főpolgármester szerint nem a „kormány kegyén” múlik, hogy lesz-e népszavazás a Fudan Egyetem ügyében, ahogyan arról sem a kormány határoz, hogy ez mikor legyen.

Karácsony Gergely emlékeztetett, hogy Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter korábban azt mondta, hogy a beruházás feltételei már ismertek. Az ellenzéki politikus azonban kijelentette: a Fudan-beruházás feltételei akkor lesznek ismertek, ha a kormány végre hajlandó nyilvánosságra hozni őket. Ő ezt már hetekkel ezelőtt kezdeményezte – tette hozzá. A Fudan feltételei mellett azonban a Diákváros megállapodását mindenki ismeri, annak megépítését pedig csakis támogatni tudja.

Hirdetés

Szóval, akkor indulhat is a népszavazás a Diákvárosról, el is kezdem erről az egyeztetéseket már a héten

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/07/karacsony-gergely-fudan-egyetem-gulyas-nepszavazas-diakvaros-tuntetes-nepszavazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …