2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: A Városháza a vagyontörvény szerint nem eladható

Hirdetés

Karácsony Gergely: A Városháza a vagyontörvény szerint nem eladható

Karácsony Gergely szerint nincs olyan ügy, hogy eladnák a Városházát. Az Indexen megjelent információkra reagálva határozottan kijelentette, hogy a főváros nem tervezi eladni az ingatlant, sőt folyamatosan újítják fel az épületet. Megemlítette, hogy ott fog helyet kapni a Budapesti Galéria, felújítják a Városháza parkot, és civil szervezetek számára irodákat is szeretnének kialakítani. A főpolgármester arra kérdésre, hogy az eladás ügye nem esetleg a sajtó és a hírt elsőként közlő Index felültetése volt-e, azt mondta, hogy bár lezárult az ellenzéki előválasztás, viszont már tart a 2022-es választási kampány, aminek ez mindenképpen része volt. 

Karácsony azt fájlalta, hogy a cikk kora reggeli élesedése előtt 20 perccel kapott csak egy kérdést az üggyel kapcsolatban, amire még időt sem adtak válaszolni, és a következtetés az volt, hogy a főváros nem reagált.

A főpolgármester megerősítette, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/karacsony-gergely-fovaros-varoshaza-eladas-atletikai-vb-egyenes-beszed/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elkaszálta a bíróság a tihanyi önkormányzat Balatoni Kapu projektjét

Elkaszálta a bíróság a tihanyi önkormányzat Balatoni Kapu projektjét

Valószínűleg még évekig szenvedni fogunk az átmenő forgalom következményeitől – kommentálta Tihany polgármestere a település közlekedése …