2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely a kormányról: Hát, ez 1-es, leülhet

Hirdetés

Karácsony Gergely a kormányról: Hát, ez 1-es, leülhet

Reagált Facebook-oldalán Karácsony Gergely arra az oltások utáni fertőzés és halálozási adatokat tartalmazó táblázatra, amit a kormány még vasárnap hozott nyilvánosságra. A főpolgármester szerint a kormány manipulál és bizalmatlanná akarja tenni a lakosságot a nyugati vakcinákkal szemben.

Karácsony Gergely arról ír, hogy szerinte a kormány nem őszinte, csak a propagandát használva szól a lakossághoz. A táblázat pedig véleménye szerint szakmailag elfogadhatatlan. 

Hát, ez 1-es, leülhet

– kezdte posztját, majd arról ír, hogy mielőtt politizálni kezdett hosszú évekig többek között éppen azt tanította az egyetemen, „miért számít manipulációnak, miért hamis, szakmailag miért elfogadhatatlan olyan táblázat összeállítása, amit a kormány közzétett az egyes vakcinákkal való beoltottság, valamint a megbetegedések és halálozások összefüggéséről”.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a táblázat szerinte manipulatív, mert a kormány így akarja elérni, hogy az emberek bizalmatlanok legyenek a nyugati vakcinákkal szemben. Karácsony úgy véli, az egész hideg politikai számítás, mert Orbánék csak meg akarnak felelni a „keleti kebelbarátokatnak”. 

Egyébként a városvezető kiért Karikó Katalin véleményére is:

Halljuk hát meg, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/belfold-koronavirus-karacsony-gergely-kormany-tablazat-halalozas-oltas-kariko-katalin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Még csak tesztüzemben működik a védőoltást igazoló alkalmazás

Mától ingyenesen elérhető a védőoltást igazoló mobilalkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is − olvasható a koronavírus-járvány …