2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: A kormány terek után most utcákat vesz el a fővárostól

Hirdetés

Karácsony Gergely: A kormány terek után most utcákat vesz el a fővárostól

Budapest főpolgármestere pénteken közösségi oldalán egy módosított kormányrendeletre reagált, amelynek értelmében az eddig a fővárosi önkormányzat kezelésében lévő közterületek közül másfél tucatnyinak a kezelése az V. kerület, Belváros-Lipótváros önkormányzatának feladatává vált.

Karácsony Gergely szerint a kormány akkor teszi mindezt, amikor „évtizedes csúcson az infláció, a sztratoszférában az élelmiszerárak, milliók szoronganak a hamarosan érkező energiaszámláik miatt, sok-sok ezer családnak okoznak gondot az iskolakezdés költségei, a tanárok sztrájkra készülnek, mert már végképp elegük van, ellátási gondok a benzinkutakon, kisvállalkozók tízezreinek okoznak bizonytalanságot az adóemelések, éppen felélik a jövőt azzal, hogy tarvágásra ítélik az erdőinket, a magyaroknak járó uniós pénz pedig továbbra sem érkezik”.

Mi lenne, ha „ezt a nagy jogszabályalkotási hevületet és kreativitást a megélhetési válság kezelésére fordítanák?” – kérdezte.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/12/fovaros-kozteruletek-terek-utcak-rendelet-jogszabalyalkotas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Két kerületben és hét településen választottak vasárnap

Újpesten, a 12-es egyéni választókerületben Maholányi Zsolt (DK–LMP–Momentum–MSZP–Párbeszéd–UPK Újpestiek Közössége) nyerte az időközi önkormányzati választást 50,9 százalékos …