2021. december 4., szombatMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: A hazug, manipulált hangfelvételek mögött a Fidesz áll

Hirdetés

Karácsony Gergely: A hazug, manipulált hangfelvételek mögött a Fidesz áll

Nem kérdés számomra, hogy a titkosszolgálati módszerekkel készített, részben manipulált, részben hazug hangfelvételek mögött a Fidesz áll

– írta Facebookon közzétett bejegyzésében Karácsony Gergely, arra reagálva, hogy az Anonymus-maszkos alak pénteken közzétett egy hangfelvételt, amelyen egyik fő támogatója, Bajnai Gordon tárgyalt a Városháza eladásáról.

A főpolgármester azt is írta, hogy a kiszivárgó hangfelvételek állandó szereplője Gansperger Gyula, „a Fidesz volt könyvelője, a Fidesz székházbotrányának egyik kulcsfigurája, az első Orbán-kormány főprivatizőre, Habony Árpád hitelezőjének üzlettársa, akinek családi cége egyes hírek szerint az elmúlt időkig az Orbán család adóbevallását is készítette”.

Karácsony Gergely tehát továbbra is a jobboldalhoz kötődő üzletembernek tekinti Ganspergert, akiről viszont Bajnai Gordon a pénteken közzétett felvételen a következőket mondta: „A Gyula viszont régi harcostársam, sokszor több mint a barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon. És az fontosabb.”A főpolgármester ezután arról írt, hogy már megszokhattuk, hogy a Fidesz titkosszolgálati technikákkal próbálja lejáratni az ellenfeleit.

Hirdetés

Az újdonság az ügyben az orosz szál

– tette hozzá Karácsony Gergely, majd a következőket írta: „Egyrészt az egész történet erősen idézi a klasszikus, megtervezett, a zavarkeltést célzó orosz dezinformációs kampányok technikáját. Másrészt nehezen képzelhető el, hogy a Magyarországon élő leggazdagabb család, a Fidesz jóvoltából kiemelt beruházást megvalósító, az orosz államhoz sok szálon kötődő Rahimkulovok irodájában folytatott beszélgetésről úgy készülhetett titokban hangfelvétel, hogy az az orosz titkosszolgálat és így a Putyin-rendszer tudta nélkül vagy akarata ellenére történt.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/19/karacsony-mar-az-orosz-titkosszolgalatot-sejti-a-varoshaza-ugy-mogott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lyukakat fúrtak és gázolajat öntöttek bele – brutálisan megrongálták a 70 éves demecseri platánt

Barbárság Demecseren. Hét évtizede áll a Szabolcs megyei településen egy platánfa, amit a minap vandálok …