2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony: Amerre Gansperger megy, ott lehallgatják az embereket

Hirdetés

Karácsony: Amerre Gansperger megy, ott lehallgatják az embereket

Fideszes pénzemberek meg akarták szerezni maguknak vagy más Fidesz-oligarcháknak a Városházát, de mi nem adjuk – így foglalta össze Karácsony Gergely, mit gondol arról az ügyről, amely hetek óta szolgáltat témát a sajtónak. 

A mai napon összeült az eseti vizsgálóbizottság, amelynek felállításáról a múlt héten döntött a Fővárosi Közgyűlés. Azon túl, hogy Budapest vezetése több gigabájtnyi dokumentumot adott át a testületnek, rendőrségi feljelentések is születtek. Ezekről Karácsony Gergely úgy fogalmazott:

Remélem, a rendőrség is teszi a dolgát, és utánajár mindazoknak, akik bűncselekményeket követtek el csak azért, hogy a budapesti ellenzék egyes vezetőit megpróbálják lejáratni a lakájmédiában. Ezek a manipulátorok előbb-utóbb felelni fognak, jobb, ha készülnek rá. Ha nem szólt nekik előre erről Rogán Antal, hát most mondom én…

Az ügyben exponált szereplők közül ezúttal Gansperger Gyula nevét hozta szóba, jelezve, hogy a vizsgálóbizottságnak, illetve a rendőrségnek legelőször őt kell meghallgatnia. 

Hirdetés

Én ezt az embert nem ismerem, soha nem is láttam, de bevallom, nem is vágyom rá különösebben. Ganspergerrel a 2019-ben megválasztott fővárosi vezetés egyetlen tagja sem tárgyalt soha, semmiről. És már nem is fog, mert ő a Városházára eztán be se teheti a lábát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/02/karacsony-amerre-gansperger-megy-ott-lehallgatjak-az-embereket/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Évértékelővel rúghatja be a kampányt Orbán Viktor

Évértékelővel rúghatja be a kampányt Orbán Viktor

Áder János köztársasági elnök január 11-én tűzte ki a 2022-es választások időpontját, eszerint a választójoggal …