2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kapukon át lesz a beléptetés a Vörösmarty térre, a külföldieket is ellenőrzik

Hirdetés

Kapukon át lesz a beléptetés a Vörösmarty térre, a külföldieket is ellenőrzik

A tavalyi évvel ellentétben idén a legtöbb fővárosi és vidéki karácsonyi vásárt megrendezik, de a legtöbb helyen csak szigorú járványügyi korlátozások mellett vehetünk rész a rendezvényen, védettségi igazolvány vagy negatív koronavírusteszt birtokában. Sok helyen ajánlott a maszk és a védőtávolság betartása is, írta meg a Pénzcentrum.

Az egyik legnagyobb téli rendezvényt, a Vörösmarty téri Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárt is megrendezik, azonban ennek látogatása a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolványhoz vagy egyéb járványügyi dokumentumok meglétéhez kötött,

A vásárt kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Hirdetés

A látogatókat több kapun engedik be a szervezők, védettséget igazoló dokumentum és személyazonosító igazolvány megtekintése mellett. Oltás hiányában azokat is beengedik, akik igazoltan átestek a koronavírus-fertőzésen, akiknek az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben, az EESZT-ben legalább egy pozitív eredményű PCR-tesztjük vagy antigéngyorstesztjük van nyilvántartva, vagy az utólag elvégzett ellenanyag-vizsgálat igazolja a fertőzésen való átesésüket. Nemcsak a magyarokat, de a külföldieket is ellenőrzik, nekik nemzetközi igazolást vagy negatív PCR-tesztet kell felmutatniuk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/13/advent-vasar-karacsony-koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …