2020. október 28., szerdaMa Simon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.28. Simon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Káoszba fullad az orvosok átvezénylése, sokakat megrémít a katonai utasításos rendszer

Káoszba fullad az orvosok átvezénylése, sokakat megrémít a katonai utasításos rendszer

Orvosok és szakdolgozók meséltek az RTL Klub  Híradónak az egészségügyben tapasztalható áthelyezésekről. Riportjuk szerint többen panaszukat jelezték a televízió számára: egy székesfehérvári orvos szerint előfordult, hogy vasárnap szóltak nekik, hogy hétfőtől irány az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet, de aztán meggondolták magukat, és este úgy döntöttek, a kért 57 helyett végül csak körülbelül 18 ápolónak kell mennie.  Egy másik szakorvos arról posztolt, hogy két héten belül két alkalommal helyezték át különböző intézményekbe.

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint sok hasonló történetet hallani. Mint elmondta, legtöbbször a fejetlenségre, a szervezésbeli hiányosságokra és a hangnemre panaszkodnak, valamint arra, hogy a döntések sok esetben ok nélkül, kapkodva születnek meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/12/orvosi_athelyezesek_bizonytalansag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az európai minimálbér bevezetését javasolja az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság az európai minimálbérekre vonatkozó uniós javaslatot terjesztett elő az EU-s munkavállalók tisztességes …