2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kálmán Olga szerint a Fidesz fekete levest önt a magyarok nyakába

Hirdetés

Kálmán Olga szerint a Fidesz fekete levest önt a magyarok nyakába

„Aki azt hitte, hogy a gyenge forinttal és az emberekre átterhelt különadókkal túl is vagyunk az orbáni megszorítócsomagon, az tévedett, a törvénytelen kormány ma reggelre brutális megszorításokat tett közzé” – olvasható Kálmán Olga közleményében.

A DK frakciószóvivője szerdán online sajtótájékoztatót tartott arra reagálva, hogy a kormány a költségvetési javaslatot kiegészítve több adózási szabályt is átírna a már bejelentett különadók mellett.

A Fidesz meg fogja duplázni az alkalmi munkát terhelő adókat, valamint a cégautók adóját is. Megszorítással sújtják a magyar vállalkozásokat és a munkából élőket egyaránt, és ezek csak az első cseppek a feketelevesből, amit a Fidesz a magyarok nyakába készül önteni. A következő hetekben még sok ilyen adóemelést és megszorítást fogunk látni a törvénytelen kormánytól

– közölte Kálmán Olga.

Hirdetés

A Demokratikus Koalíció elfogadhatatlannak tartja „a brutális orbáni megszorítócsomagot”, a párt frakciószóvivője szerint nincs még egy olyan ország a világon, ahol a kormány egyszerre duplázza meg az adókat és a miniszterelnök fizetését.

„Ez mindent elmond arról, hogy a Fidesz kivel akarja megfizettetni az általa okozott válság árát: az országgal, a magyarokkal, a magyar vállalkozásokkal és a munkából élőkkel” – tette hozzá Kálmán Olga.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/22/kalman-olga-szerint-a-fidesz-fekete-levest-ont-a-magyarok-nyakaba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …