2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kalapáccsal zúzta szét élettársa csontját egy kecskeméti férfi

Hirdetés

Kalapáccsal zúzta szét élettársa csontját egy kecskeméti férfi

A vádirat szerint a kecskeméti férfi 2022 szeptemberében kedvezménnyel szabadulhatott korábbi börtönbüntetéséből. A feltételes próbaideje alatt élettársi kapcsolatot létesített egy nővel – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

Mint írták, a pár a férfi nagymamájának kecskeméti házában lakott. Az elkövető féltékenységből és kábítószer-használat miatt többször megverte a nőt. 2022. november 18-án annyira összevesztek, hogy a férfi többször megütötte ököllel az áldozat arcát.

Az elkövető egy kalapáccsal a nő jobb bokacsontjára is ráütött. 

Hirdetés

A bántalmazó nem hívott mentőt, két nap elteltével a nagymama értesítette a mentőket. Kiderült, hogy a nő koponyazúzódást szenvedett, és a lábszárcsontja is eltört.

A közleményben megjegyezték, hogy két hét elteltével a férfi ismét többször ököllel esett neki begipszelt lábú élettársának. A nő a sarokba kuporodva menekült, ahol az elkövető egy cirokseprű nyelét törte ketté az áldozaton, akinek eltört az alkarja is. 

A vádlott január 2-án hajnalban már az új lakóhelyükön […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/26/kalapacs-okol-bantalmazas-kecskemet-gipsz-feltekenyseg-birosag-testi-sertes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …