2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / K. Endre: Sajnálom a kegyelemadókat, hogy le kellett mondaniuk

Hirdetés

K. Endre: Sajnálom a kegyelemadókat, hogy le kellett mondaniuk

A kegyelmi botrány egyik főszereplője, a bicskei áldozatokat hamis tanúzásra kényszerítő – legalábbis megpróbáló – igazgatóhelyettes levélben válaszolt a Blikk megkeresésére, ahol arról próbálták őt megkérdezni, hogy mit szól ahhoz, hogy Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki egyházkerületének vezetője még mindig ártatlannak tartja őt.

K. Endre még mindig azt állítja, hogy nem tett semmi rosszat, hamisan ítélték el, meghurcolták, és szerinte semmi törvénybe ütközőt nem követett el. 

Hirdetés

Állítja ezt azután, hogy a kegyelme után néhány hónappal találkozott az egyik bicskei áldozattal és egy doboz cigivel és hatezer forinttal akarta rávenni, hogy mondja fel egy hangfelvételre, hogy K. Endre nem tett semmi rosszat és nem akarta rávenni hamis tanúzásra – miközben éppen hamis tanúzásra biztatta. A találkozóról akkor felvétel is készült. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/19/k-endre-kegyelmi-ugy-balog-zoltan-bicskei-gyermekotthon-pedofilbotrany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dübörög a paksi beruházás, Szijjártó Péter a Roszatom vezetőivel tárgyalt Isztambulban

Dübörög a paksi beruházás, már kilencszáz ember dolgozik a helyszínen, és ez a szám folyamatosan …