2023. június 4., vasárnapMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jutalmat kaptak az Újbudán meggyilkolt rendőr életéért küzdő mentősök

Hirdetés

Jutalmat kaptak az Újbudán meggyilkolt rendőr életéért küzdő mentősök

A díjátadóról az Országos Mentőszolgálat számolt be a Facebookon. Mint írták, a Központi Mentőállomás egyik rohamkocsija január 12-én riasztást kapott a mentésirányítótól, így hangzott:

Szíven szúrtak egy rendőrt, eszméletlen!

A mentőautó pár percen belül már a helyszínre is ért. Ezután „heroikus küzdelem kezdődött Baumann Péter életéért. Olyan beavatkozásokra került sor, amikhez elengedhetetlen volt a szakmai rutin és az ezzel járó precizitás” – idézték fel a tragikus eseményeket.

„A kórházban már az előtt várták a sebesült rendőrt, hogy a mentő elhagyta volna a helyszínt. Még a kórházba szállítás alatt, a mozgó mentőautóban is küzdöttek érte a szakemberek, az életét mindezek ellenére sem lehetett megmenteni” – olvasható a bejegyzésben, amelyet azzal zártak: „Tegnap a rendőrség napja alkalmából dr. Terdik Tamás rendőr vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya köszönetét fejezte ki, amiért bajtársaink a lehetetlent is megpróbálták, és dicséretben, valamint jutalomban részesítette a négy kiváló mentődolgozót, akik azóta is ugyanilyen példás elszántsággal szolgálják hivatásukat.

Hirdetés

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/04/22/mentosok–mentok-gyilkossag-rendor-keseles-eletmentes-jutalom-koszonet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatalmas összeget kaszált valaki a lottón

Hatalmas összeget kaszált valaki a lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az alábbi számokat húzták ki az ötös lottó 22. heti …